Kategoriat
Tiedotteet

Koronaviruksen vaikutus messuihin ja tapahtumiin

KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISTÄ ESTÄÄKSEEN SUOMESSA ON RAJOITUKSIA VOIMASSA.

RAJOITUKSET VOIT TARKISTAA TÄÄLTÄ ->

TARKISTATHAN AINA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄN SIVUILTA MIKÄ TILANNE ON TAPAHTUMAN SUHTEEN, ONKO SE MAHDOLLISESTI PERUTTU TAI SIIRRETTY.

Kategoriat
Ajankohtaista Messuilla nähtyä Tiedotteet

Talousveden laadunvalvonta tapahtumissa

UUTISIA HELSINGIN MESSUKESKUKSESTA

Valvira on tarkentanut talousveden laadunvalvontaa tapahtumissa. Talousveden jakelussa käytettävät vesikalusteet ja liitäntäletkut on jatkossa desinfioitava ennen käyttöönottoa.

Ohjeistus ja velvoite omavalvontaan koskee niin tapahtumajärjestäjiä kuin tapahtumiin osallistuvia yrityksiä. Ohjeen noudattamista valvoo Helsingin kaupungin elintarviketurvallisuusyksikkö (kymp.elintarviketurvallisuus@hel.fi ).

Tilatessanne vesikalusteen Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään tapahtumaan kauttamme huolehdimme desinfioinnista puolestanne.

Mikäli käytätte tapahtumassa omia vesikalusteita, pyydämme huolehtimaan osaltanne vesikalusteiden ja liitäntäletkujen desinfioinnista.

Desinfioinnin voi myös ostaa lisäpalveluna kauttamme kumppanimme Are Oy:n kautta, lisätiedot:
Are Oy, palvelupäällikkö Timo Vilokkinen, p. 040 300 5100, timo.vilokkinen@are.fi

Kategoriat
Ajankohtaista Messuilla nähtyä

Rajoituksia lasten oleskeluun halleissa rakennus- ja purkuaikoina

Messukeskus kieltää jatkossa turvallisuussyistä alle 12-vuotiaiden lasten oleskelun halleissa rakennus- ja purkuaikoina.

* * *

Huomioithan, että emme salli lasten oleskelua halleissamme rakennus- ja purkuaikana. Sääntö koskee kaikkia alle 12-vuotiaita, liikkuivatpa nämä halleissa sitten huoltajien seurassa tai ilman. Rakentamisen ja purkamisen aikana halleissa käsitellään painavia rakennelmia ja käytävillä on paljon tavaraliikennettä ja liikkuvia koneita. Tällä tavoin haluamme pitää huolta lastenne turvallisuudesta ja yleisestä työturvallisuudesta kaikkien hallissa toimivien puolesta.

Please note, that we do not allow children in our halls during construction and dismantling hours. This rule concerns all children under the age of 12, regardless of if they are in the company of a guardian or not. Heavy constructions are handled in the halls during build-up and dismantling and goods traffic as well as mobile vehicles traffic in the aisles. In this way we want to take care of your children’s safety and general work safety on behalf of all parties operating in the halls.

Kategoriat
Ajankohtaista Messuilla nähtyä

Uusi vuosi – uudet messut

Uusi vuosi 2023 kohta alkamassa ja jälleen uudet messut tehtävänä.

Messukeskus tarjoaa jälleen jäsenille pysäköinnin ja kulkuluvat jäsenhintaan. Käy kurkkaamassa hinnat jäsensivuilta. Sieltä löytyvät myös lomakkeet niiden hakemiseen.